Ventilatori s okruglim priključkom

VENT VENTILATORI

VENT VENTILATORI

Ventilatori iz serije VENT konstruirani su za linijsko spajanje na standardne priključne dimenzije 355 i 400mm, i upotpunjuju paletu cijevnih ventilatora do protoka od čak 3300m3/h. Modeli veličine 355 i 400mm dostupni su s motorima u monofaznoj ili trofaznoj izvedbi te su pogodni za naponsku ili frekventnu regulaciju brzine vrtnje.
VENT linijski centrifugalni ventilatori imaju kućišta izvedena od prešanog i galvaniziranog čelika što osigurava otpornost na koroziju.
Konstrukcija ventilatora osigurava brzu i jednostavnu montažu, dok unatrag zakrivljene lopatice na radnim kolima osiguravaju maksimalne učine kako tlaka tako i volumena protoka zraka u kanalnom razvodu i to uz zadržavanje prihvatljivog nivoa buke. Motori su izvedeni u zaštiti IP44, s klasom izolacije B. Zaštićeni kuglični ležajevi osiguravaju dugotrajan rad, a svi motori imaju termo-prekidač za zaštitu od pregrijavanja kao standardnu opremu.

» Monofazni motor 230V/50Hz; trofazni motor 400V/50Hz
» Promjeri 355mm i 400mm
» Protoci do 3300 m3/h
» Zaštićeni kuglični ležajevi koji osiguravaju dugotrajan rad
» Termo-prekidač kao zaštita od pregrijavanja, transformatorska ili frekventna regulacija broja okretaja

MIXVENT TD - RADIJALNO-AKSIJALNI LINIJSKI VENTILATORI

MIXVENT TD - RADIJALNO-AKSIJALNI LINIJSKI VENTILATORI

MIXVENT TD je linijski radijalno-aksijalni ventilator kojeg karaterizira veliki protok zraka pri visokom statičkom tlaku uz generiranje minimalne buke. Dodatna prednost MIXVENT TD ventilatora je ta što standardno dolaze i u dvobrzinskim varijantama (osim modela 4000 i 6000). Svi motori su pogodni za regulaciju brzine tiristorskim ili transformatorskim regulatorima, a mogu bit isporučeni sa ugrađenim “Timerom”-MIXVENT TD-T (1-30 minuta).
Poseban dizajn kućišta MIXVENT TD i montažnih konzola, omogućuje da se motor i rotor umetnu ili izvade bez potrebe za demontažom cijelog sklopa s cijevi. Takav dizajn čini održavanje i samu instalaciju jednostavnijima.
Mixvent-TD ventilatori se vrlo lako mogu montirati sa po nekoliko komada u paralelni (TD-Twin) ili serijski spoj (TDx2, TDx3), ovisno o potrebama, čime se regulira željena karakteristika bilo protoka, bilo tlaka zraka.
Manji modeli (do 800) Mixvent-TD ventilatora u potpunosti su izrađeni iz polipropilena i ABS plastike (i kućišta i lopatice), dok su veći smješteni u čelična kućišta sa aluminijskim lopaticama.

» Monofazni motor 230V/50Hz; trofazni motor400V/50Hz
» Promjeri od 100 – 400 mm
» Protoci od 170 – 6000 m3/h
» Kućišta iz polipropilena ili čelika, lopatice od ABS plastike ili aluminija, zaštita IP44
» Termo-prekidač kao zaštita od pregrijavanja; tiristorska, transformatorska ili frekventna regulacija broja okretaja